NULL YKSITYISYYDENSUOJA - BirdBusters.eu

YKSITYISYYDENSUOJA

YKSITYISYYDENSUOJA JA

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

 

Verkkokaupan birdbusters.eu henkilötietoja käsittelevä vastuuhenkilö on Salu OÜ (yhteisötunnus 12600389), kotipaikka Kunderi 27-10, Tallinna, puhelin +372 5219822 ja sähköposti info@birdbusters.eu.

 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
Henkilötiedot ovat birdbusters.eu-verkkokaupan asiakkaaseen suoraan tai välillisesti liittyviä tietoja, joita tarvitaan yksityishenkilön kanssa tehtävässä kaupassa, yhteydenpidossa hänen kanssaan ja lain mukaisten velvoitteiden täyttämisessä.

Henkilötiedot kerätään asiakkaalta erillisellä lomakkeella tämän tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Käsiteltävät henkilötiedot ovat

− nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

− tilauksen toimitusosoite

− pankkitili

− tavaroiden ja palveluiden maksu- ja ostotiedot (ostoshistoria)

− asiakastukitiedot.

 

Henkilötietoja käytetään asiakkaan tilauksen käsittelyssä ja tilauksen perille toimittamisessa.

Ostoshistoriatietoja (ostoajankohta, tuotteet, tuotteiden määrä, asiakkaan tiedot) käytetään yhteenvedon tekemiseen asiakkaan ostamista tavaroista ja palveluista sekä asiakaskäyttäytymisen analysoinnissa.

Pankkitiliä tarvitaan maksujen palautuksessa asiakkaalle.

Sähköpostia, puhelinnumeroa, nimeä ja muita henkilötietoja käsitellään myös tavaroiden ja palveluiden myymiseen liittyvien kysymysten ratkaisemisessa (asiakastuessa).

Verkkokaupan käyttäjän IP-osoitetta ja muita tunnustietoja käsitellään verkkokaupan tietoyhteiskunnallisten palveluiden tuottamista ja verkonkäyttötilastoja varten.

Osapuolet, joille henkilötietoja luovutetaan

Henkilötiedot luovutetaan asiakastuelle tilausten ja ostoshistorian hallinnointia varten sekä mahdollisten ongelmien ratkaisemista varten.

Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite luovutetaan valtuutetulle kumppanille, Pakipoint OÜ:lle, joka välittää tiedot asiakkaan valitsemalle kuljetusyritykselle.

Jos tilaus toimitetaan lähettipalvelulla, luovutettaviin tietoihin kuuluu yhteystietojen lisäksi myös asiakkaan osoite.

Henkilötiedot luovutetaan kirjanpitopalveluja tarjoajalle Probil OÜ:lle kirjanpitoa varten.

Henkilötiedot voidaan luovuttaa IT-palveluiden tarjoajalle, jos se on välttämätöntä verkkokaupan toiminnan tai tietohallinnon kannalta.

Tilauksen maksaminen tapahtuu verkkokaupan ulkopuolisessa turvallisessa ympäristössä: maksulinkillä maksettaessa verkkopankissa tai valtuutetun palveluntarjoajan Maksekeskus AS:n turvallisessa palvelussa. Myyjällä ei ole pääsyä asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin.

 

Turvallisuus ja pääsy tietoihin

Henkilötietoja säilytetään Netpro OÜ:n palvelimilla. Pääsy henkilötietoihin on verkkokaupan työntekijöillä, joilla on oikeus nähdä ne verkkokaupan käyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ja asiakastukityössä.

Verkkokaupassa käytetään asianmukaisia fyysisiä, tietoteknisiä ja organisatorisia turvallisuusratkaisuja, jotka suojaavat henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta hävittämiseltä, katoamiselta, muuttamiselta tai luvattomalta käytöltä tai julkaisemiselta.

Henkilötiedot luovutetaan vain verkkokaupan valtuuttamille henkilöille (esim. kuljetusliike ja tietohallinto) verkkokaupan ja valtuutetun henkilön välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti. Valtuutetut henkilöt ovat sitoutuneet käsittelemään henkilötietoja asianmukaisesti ja turvallisesti. Verkkokaupan valtuuttamat osapuolet ovat Pakipoint OÜ, Probil OÜ, Netpro OÜ ja Maksekeskus AS.

 

Säilyttäminen

Kun asiakastili suljetaan, poistetaan myös kaikki sellaiset henkilötiedot, joita ei tarvita kirjanpitoa tai kuluttajariitojen ratkaisemista varten.

Verkkokaupan ostoshistoriatietoja säilytetään kolme vuotta. Maksuun liittyvissä ongelmissa ja kuluttajariitatapauksissa henkilötietoja säilytetään, kunnes kaikki vaateet on suoritettu tai kunnes määräaika umpeutuu. Kirjanpidossa tarvittavia henkilötietoja säilytetään seitsemän vuotta.

 

Henkilötietojen tarkastaminen, korjaaminen ja poistaminen

Asiakas voi tarkistaa ja korjata henkilötietonsa asiakastuen kautta. Asiakas voi poistaa kaikki tietonsa birdbusters.eu:n tietokannoista ilmoittamalla siitä asiakastuelle sähköpostitse. Tietojen poistopyyntöön vastataan kuukauden kuluessa ja sovitaan ajasta, jolta tiedot halutaan poistaa.

Riitatilanteet

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät riidat ratkaistaan asiakastuen välityksellä:

info@birdbusters.eu tai puh. +372 5267 138 Valvova viranomainen on Viron tietoturvavirasto (Eesti Andmekaitse Inspektsioon, sähköposti: info@aki.ee).

Salu OÜ, reg  12600389, VAT EE101743004  Kunderi 27-10, Tallinn 10121 Estonia

© 2019 Birdbusters.eu

0

Your Cart